1 SKINDJAKKE – 4 STILARTER

Den gode gamle læderjakke er en klassiker, som for mange er uundværlig. Mangler der stadig en i klædeskabet, så er det tid til at investere. Her er nemlig en sag, der skiller sig lidt ud fra mængden. Denne skindjakke fra Munderingskompagniet har rå nittedetaljer og det fedeste bikerlook.

 

 

CASUAL

Den rå skindjakke er perfekt pift til et casual hverdagslook, som her hvor vi har sat en blåstribet skjorte til et bar cool jeans og en sort støvle med hæl. Tilfør farvede accessories for at give looket mere kant.

 

SPORTY

Brug også skindjakken til et mere sporty look. Gør f.eks. som vi har gjort her med en cool strik,  jeans med svaj og chunky sneakers.

 

Den rå skindjakke er selvfølgelig helt perfekt til at understrege det rå look. Her har vi stylet den med rå jeans med ripped detaljer, skjorte med print og høje støvler med nitte detaljer.

 

CHIC

Er du mere til den chic’e stil kan den rå skindjakke stadig bruges. Gør som vi, og sæt den til en mønstret nederdel, lys strik og høje støvler – og så er du chic med et råt twist!