6 FAVORIT OUTFITS

Denne uge har vi fundet 6 af vores farvorit sæt fra denne sæson frem, se med hvordan vi styler og find dit  sæt!


CLASSY MED ET TWIST

Den klassiske stramme nederdel fra By Malene Birger har vi stylet med en rå t-shirt fra Ganni og chunky cardigan fra Iro, for at give modspil til nederdelen. For at give looket et lækkert twist har vi tilført et par hvide højhælede støvler fra Anine Bing!

RAW

Rå med rå på! Denne rå skindnederdel med lommer fra Wardrobe Cph har vi stylet med en enkel grå casmere strik og den fedeste ternede blazer fra Raiine. For at fuldende looket har vi tilført skønne øreringe fra Caroline Cecilie og taske med sølvdetaljer fra Cala Jade.

 

 STRIPED

 Efterårets tendenser byder igen på massere af striber. Her har vi stylet denne rå stribede strik fra Raiine med en hvid skindnederdel fra Designers Remix og tilsat orange accesories for at give sammenspil med strikken

LEO

Det røde leopard print hitter stadig – her har vi stylet nederdelen fra Imperial med en råhvid t-shirt fra Catwalk Junkie med Mickey Mouse tryk. For at give nederdelen et mere råt udtryk har vi tilført en rå skindjakke fra MDK.

SPORTY-CHIC


Her har vi forsøgt at lege lidt med de blå nuancer. Derfor har vi stylet disse blå fløjlsbukser fra Rabens Saloner med en t shirt med blå detaljer fra Rough Studios og en blå skindjakke fra MDK. For at give lidt kontrast til den blå farve har vi tilsat orange accessories og hvide sneakers fra Jeffrey Campbell.

 

COLORFUL


I sidste farvorit sæt har den fået fuld gas på farverne! Vi har stylet med par rå jeans fra Levi’s med en rød  t-shirt i hør fra Iro samt denne skønne multifarvede håndstrikkede cardigan fra Les Tricots d’O.