Hun gør det så pisse godt!!

Hende Malene Birger, nøj for den! Hun kan sku noget….no shit! Er stadig her på 4 dagen helt betaget af hendes show og hendes fest:) Har lidt snapshot fra aftenen som I får her;)

maria iphone billeder 2105Modeshowet blev holdt i Det Kongelige Teater, vi sad som i kan se på række 9 li midt for:) Det var perfekt:)

maria iphone billeder 2106Man fik den fineste lille teater kikkert, som Gitte og Malene fjoller lidt med:) Jeanett manglede vi den aften:( Hun blev ramt a forkølelse midt i messen-virkelig æv!

maria iphone billeder 2113Desværre har jeg ikke nogle gode billeder fra selve showet, da lyset var skidt:( Men det var perfekt hendes show, måden modellerne krydsede scenen i takt med den høje musik! Som I kan se havde vi rigtig godt udsyn!

maria iphone billeder 2154

 

Til M.B`s afterparty sang Pernille Rosendahl nogle sange. WOW! Hun er simpelthen et gydesyn og se og høre på, synes jeg i hvert fald! Så jeg stod forgabt ,med mit glas champagne og faldt endnu engang pladask;)

metropol 070

 

Gitte og jeg står sammen med vores sødeste sælger fra M.B. Maria er en ren fornøjelse at ha som sælger, hun er så dejlig glad og frisk og som man kan se på billedet så ufatteligt naturlig køn!! Vi takker hende så mange gange for at vi måtte komme med!!!

maria iphone billeder 2174

 

Her har vi hende så…..selveste Malene Birger, ser hun ik skøn ud! Hun gir den altid gas som dj til hendes fest og når hun står bag pulten, gir gæsterne den gas på gulvet:) En meget sjov aften må man sige:)!!