Mandag aften i Malene Birger huset<3

Mandag aften tog Metopol pigerne og Fr Kaas pigerne ind til vores søde sælger Maria fra Malene Birger for at få præsenteret  kollektionen for efterår og vinteren 2013.

Mariablog10 050Kollektionen hedder “The Letter” . På samme måde som et håndskrevet brev er noget af det mest personlige, så er By Malene Birger AW13 kollektion en meget personlig kollektion fra Malene Birger. Inspirationen til de mange mønstre og prints stammer nemlig fra Malene Birgers dagligdag. Mønstrene er fx inspirerede af mønstre fra puder, æsker, tæpper og selv radiatorskjulere fra Malene Birgers eget hjem og det store kontor/showroom på Frederiksberg.

Kollektionen  udtrykker Malene Birgers passion for det skræddersyede, detaljerne, kunsten, kulturen og det sort/hvide univers. Kollektionen er skabt som en balance mellem det feminine og det maskuline og for at skabe den, har Malene Birger og hendes team søgt ind i fortiden og brandets DNA.

Af den grund er der også palmer i showroom`et, for at gøre det mere hjemmeligt ala Malene Birgers hjem:)

Metropolblog2 001Metropolblog2 016

Jeg kommer aldrig til at ku vise jer gennem billeder, hvor flot og gennført showroom`et er hos Malene Birger, men hver en detajle er bar udført til punkt og prikke. Det gør selv a Budskabet omkring hendes kollektion kommer 100% ud.

Metropolblog2 014

 Jeanett og Marlene iført de skønne zebra bukser fra M.B som er ude nu:)

Jeg synes vi fik bestilt nogle super fine og gode styles fra kollektion, vil ik afsløre for meget meeen kan da afsløre at vi denne gang tog sko med fra hende:):):)

Mariablog10 036WOOOOWWW!

Håber I kan li skoene li så meget som mig, de er gennemførte<3