COLORFUL KNITWEAR

Den varme striktrøje er et absolut musthave i sæsonens  garderobe, når den danske vinter byder på iskolde dage, og er derfor også en style, der aldrig går af mode.

Denne sæson byder på massere af farver og vi kan vidst hurtigt blive enige om, at vi ikke kan få for meget farve i denne tid vi går i møde.


Gul strik – Second female 1000
Pink strik – By Malene Birger – 1600,-
Lilla strik – Second Female – 1000,-
Blå strik – Notes Du Nord – 2000,-
Grøn strik – Designers Remix  – 1400,-
Rød strik – Samsøe Samsøe – 1300,-


Den gule


Den elektriske gule farve er perfekt til blå jeans! Tilsæt tern evt. i form af en blazerjakke som også er et af efterårets musthaves, for et cool udtryk.


Den pinkGør den pink strik mere rocket og sæt den sammen med en støvle med nitter og en skindjakke i en sjov farve!


Den lilla

Sammensæt den lilla strik med rå skindbukser med detaljer og tilsæt en bohemet skjorte med mønster for at give modspil til det ellers rå udtryk.

 

Den blå

Skab kontrast ved at sammensætte den lyseblå strik med en anden farve, som i dette tilfælde de orange accessories. Leg med farverne!

Den grønne 

Den grønne strik passer perfekt til denne hvide nederdel! Tilsæt en rå oversize cowboyjakke for at give looket mere tyngde.

 

Den røde

Style denne skønne røde cashmire strik med en stribet skjorte for at friske den op. Tilsæt rå jeans med svaj og hvide sneakers for et cool hverdagslook!