HVAD TAGER VI PÅ NÅR VI SKAL…

TIL BRUNCH

Her har vi sat den farverige lurex strik med glimmer fra Gestuz sammen med en lidt finere skindnederdel fra Designers Remix. For at løsne lidt op for stilen, har vi stylet sættet med en cool bomber jakke fra Anine Bing og et tørklæde fra Fall Winter Spring Summer i en funky farve.

TIL FEST 

Vi har fundet det fedeste fest sæt frem fra Designers Remix! Vi har stylet sættet med accessories med sølv detaljer for at skabe en rød tråd. Bælte fra Cala Jade, støvler fra Notabene, taske fra Rebecca Minkoff og øreringe fra Caroline Cecilie.

PÅ KONTORET

Til en dag på kontoret har vi stylet et sæt der er klassisk men med lidt spræl. Skindnederdel fra Wardrobe Cph og Blazer fra By Malene Birger for at understrege det klassiske business look, dertil har vi sat en satin skjorte med blomsterprint fra Second Female og en pink strik fra By Malene Birger, for at bryde lidt op med det klassiske look.

 

EN TUR I SKOVEN

Når vi skal en tur i skoven og skal være lidt mere praktiske er det perfekt med et par klassiske jeans fra Levi’s! Vi har stylet dem med en rå strik fra Raiine, en skøn varm rulamsjakke fra Meotine og støvler med foer fra Angulus! Så er du klar til en efterårstur i skoven!

I BIFFEN

Til en hyggelig aften i biografen er det oplagt at hoppe i et par komfortable jeans med stræk som disse fra Reiko, en lun sweatshirt fra Designers Remix, skindjakke fra MDK og en lille taske fra Cala Jade til de vigtige småting.

TIL YOGA 

Vi har fundet det fedeste outfit frem til yoga-sessionen! Hop i disse cool træningsbukser fra Beta Studios, cashmire strik fra samme mærke, langærmet t-shirt fra By Malene Birger og tilsæt et cool net fra Blanche!

 

EN GANSKE ALMINDELIG FRIDAG

Til en ganske almindelig hverdag skal tøjet også være komfortabelt. Derfor har vi stylet et sæt tøj med behagelige løse bukser fra By Malene Birger og en skøn strik fra Gestuz. Dertil har vi sat en rå skindjakke fra Raiine til og et tørklæde med cool camo print fra By Malene Birger!