NEW IN!

På trods af sommervarmen, vælter det ind med nye lækre efterårsvarer!
Og selvfølgelig kan vi starte allerede nu, med at bruge dem, vi styler bare tøjet lidt anderledes med et twist af sommer!

Se med her!

Fed khaki farvet nederdel med knapper fra Gestuz, rå t-shirt med tiger tryk og røde detaljer fra Catwalk Junkie – passer perfekt til dette skønne tørklæde fra Rabens Saloner. Tilsæt et par leopard sko for et ekstra twist, disse er fra Notabene.

 

Skøn trenchcoat i en kort version fra Gestuz, sort t-shirt med velour tryk fra Catwalk Junkie og let ternet  nederdel i dejlige farver som er perfekt til både sommer og efterår fra Gestuz. Stylet med røde Pels slippers fra Oh By Kopenhagen Fur for ekstra wauw effekt 😉

 


Skøn skindnederdel med vidde fra Second Female, let sweatshirt med tiger print fra Catwalk Junkie, stylet med røde ruskindsstilletter fra Notabene for et fuldendt look.

 


Fede track bukser fra Raiine med smalle ben og lynlås, let t shirt som er god til alt, fra vores nye mærke Blanche. Stylet med en lækreste rå skindjakke fra Raiine og sejeste sneakers med høj sål fra Iro! Wauw

 


Disse lækre boyfriend jeans med lige ben fra Blanche og den blødeste skjorte fra Iro er det perfekte både efterårs og sommeroutfit! Tilsæt støvler med nitter for et fuldendt efterårs look, eller sandaler for et mere sommerligt udtryk.

 


Fede cropped jeans fra Levi’s og skøn stribet skjorte fra Iro. Smøg bukserne op og tilsæt sandaler og du kan stadig bruge det resten af sommeren og ind i efteråret med et par lækre støvler!

 


Skindjakke fra Second Female i skøn farve, perfekt nu til sommeraftener og til efteråret med en strik under som fx denne seje strik med tryk og korte ærmer fra Gestuz! Perfekt til disse jeans fra Levi’s for et casual udtryk.