Nye Jeans?!!

I Metropol Studio har vi et stort udvalg af jeans i alle former og farver.

Her viser vi jer et udsnit af dem, samt hvordan de kan styles.

 

Den stramme

Reiko laver simpelthen de mest behagelige jeans, som giver en god r… og slanke ben. What’s not to like?! 😉 Her vises den denminblå tryllebuks – sat sammen med en vidunderlig hvid bluse fra Iro og leopard loafers fra Notabene.

 

Den brede

Raiine har lavet et vildt fed jeans denne sæson med brede ben, som giver et unikt udtryk! Her er de stylet med en skøn feminin skjorte fra Designers Remix og rå slippers fra Iro.

 

De sorte

 Den møgfede tryllebuks fra Reiko kommer også i en rå sort udgave. Vi har sat dem sammen med en lys gul sweatshirt fra Raiine, loafers fra Notabene, og det helt nye bælte fra Markberg.

 

Den lige

Jeans med lige ben er virkelig klædeligt og disse fra Levis er ingen undtagelse. Vi har sat dem sammen med en klassisk skjorte fra Rika og piftet ourfittet op med røde detaljer.

 

Boyfriend 

Boyfriend looket er cool og afslappet. Style dem med feminine sommervarer som denne skjorte fra  FWSS og sneakers fra New Balance. Og hvad klæder et look mere end et smukt smil?! Tandpastaen fra Lebon er uimodståelig både i sit udtryk og i smag.


 

Vi glæder os til at se dig i Djalma Lunds Gaard 🙂