Cool nyt brand i butikken

Mark Tan

Vi er beæret over at vi har fået det hotteste mærke i butikken- vi er en butik ud af et lille fåtal af butikker i Danmark- som er specielt udvalgt til at føre dette skønne brand.

Mark Tan er en dansk 28 årig mand, der allerede har lavet designs til Dks adelige, som 12 årig designede han en kjole til tidligere Prinsesse Alexandra- og i dag er han med oppe til de helt store modeshows.

Hans udtryk i hans design er internationalt- men værdisættet i hans firma er meget skandinavisk. Han arbejder med så få materialer som muligt- og prøver at designe uden for meget forarbejdet materiale- materialet kommer til sit rette udtryk og for meget forarbejdning, bliver der brugt mange ressourcer på. En designer med omtanke og hjertet på det rette sted.

Mark Tan er også kendt for sine helt specielle, smukke og særpræget prints- ikke fordi kollektionen bugner af prints- men altid et særligt.

Se med her- Gitte er hoppet i hans lækre designs.

IMG_2233.jpg

IMG_2234.jpg

Super smukt print- og den cool cool vest- som ikke ligner noget andet.

IMG_2235.jpg

I samme kvalitet som vesten- er der også lavet en skøn skjorte i den nye cool cool forårsfarve.

 

IMG_2237.jpg

Silkeprintet går også igen på denne skønne kjole- og den er også max cool, og giver et lidt andet udtryk med et par jeans eller læderbukser under.

IMG_2241.jpg

Kom ind og kig og bliv inspireret- han er max cool i design, kvaliteter og udtryk.