Pre-fall fra By Malene Birger “Wanderlust”

By Malene Birgers pre-fall 2018 kollektion er netop kommet ind af døren i Metropol Studio, og den har bare det fedeste udtryk med dybe toner og skønne detaljer.

Lad dig forføre af den nye kollektion her. Psst.

 

 

Her ses den helt nye wanderlust t-shirt i skønne efterårstoner. Den petroliumsblå skjorte står så smukt sammen med det nye tørklæde.

 

 

Pre-fall er fyldt med de fedeste oversize skjorter. Denne blå skjorte har de fedeste detaljer og sammen med de her nye sorte bukser med knapper forneden og et spritnyt tørklæde i skønne toner får du virkelig et vidunderligt look.


 

Midi-længde nederdele er kommet for at blive og denne sorte plisserede nederdel er perfekt de sene sommeraftener. Her er den sat sammen med en virkelig skøn beige oversize skjorte med detaljerede ærmer og farvede glimmer strømper.


Skjortekjolen er simpelthen så anvendelig og kan bruges både for sig selv eller over et par bukser. Her er den sat sammen med et af de fede tørklæder fra den helt nye kollektion og glimmerstrømper som twister outfittet.


 

Endnu en vidunderlig skjorte fra den nye kollektion i behageligt hør sat sammen med et af de smukke nye tørklæder i fede dybe farver. Style skjorten som her med et par bukser med vige ben for at opnå pre-fall looket.

 

Hav en vidunderlig dag Ladies!